Χάρη Έλεκτρον

Εκτύπωση  1975: Πρώτη μουσική σύνθεση του Χάρη, μ'ένα Bontempi keyboard. Δυστυχώς, ξεχάστηκε! (όχι το Bontempi, ούτε ο Χάρης)
1985: Πρώτο συγκρότημα. Παίζουν new wave διασκευές της εποχής. Πρώτο Live στο "New Wave" club της οδου Π. Κορόμηλα.
1988: Με τους Εισβολέα, Γ. Ρουθ., Γιώργο Μ., Κοσμαν (www.myspace.com/doubledare) και Mr.Gordon ("Reverse Brothers") σχηματίζουν τους "HARDSHIPS" ένα βιομηχανικό-ροκ συγκρότημα, πρωτάκουστο για τα ελληνικά δεδομένα.
1989: Με τους Εισβολέα και Γ. Νουβακη οργανώνουν έναν ηχητικό αυτοσχεδιασμό στην κεντρική αίθουσα του Σ. Σταθμού Θεσ/νίκης.
1990: Στον πανεπιστημιακό χώρο και κατά την διάρκεια ενός πάρτυ του ραδιοφωνικού σταθμού "ΚΙΒΩΤΟΣ", με τον Κοσμαν και άτομα που παρακολουθούσαν και δεν άντεξαν να μην εμπλακούν, εκτέλεσαν ένα αυτοσχεδιασμό με : πυροσβεστήρα, μεταλλικές μπάρες, πλαστικά κουτιά, βαρέλια και αλλά ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία ως εκ θαύματος δεν τραυμάτισαν κανέναν!
1991: Γνωρίζει τον Jim Lau, που μόλις έφτασε από Αυστραλία. Άμεσα αναγνωρίζοντας το ταλέντο αυτού του πλάσματος και μαζί με τον Γιώργο Μ.(drummer των HARDSHIPS), φτιάχνουν τους "MANTRUCK", ένα ρομαντικό-αβαντ-ροκ συγκρότημα.
1995: Ο Jim Lau και ο Χάρης Έλεκτρον σχηματίζουν τους "BOOMSTATE", ένα από τα γνωστά πλέον ονόματα της ποπ μουσικής στην Ελλάδα.
1999: "Ιερόδουλη σοβαρή στην δίκη",LYRA 1ος προσωπικός δίσκος
2004: Εργάζεται στην καινούργια ιδέα παρουσίασης μιας οργανικής συναυλίας, βασισμένης στην ιδέα της διαδοχής των κέντρων δύναμης(chakras) στην ανθρώπινη ύπαρξη, από το χαμηλότερο προς τα επάνω. Υποστηριζόμενο από βίντεοπροβολή της ομάδας KENITAREM, που δημιούργησαν ένα μπαράζ από εικόνες και από την εικαστική παρέμβαση του Β.Ξονωγλου (PAG deco), που πλαισίωσε την σκηνή σε μια τεραστίων διαστάσεων κορνίζα!
2010: Κυκλοφορεί  το νέο του cd με τίτλο ''Black Tower'' από την DEFKAZ Productions
Κυκλοφορίες


Black Tower