Μια διαδρομή απο τα γράμματα στο Μακρυγιάννη στις ωδές του Κάλβου | Ηλίας Ανδριόπουλος

Εκτύπωση  


Διανομή:
MLK
Τιμή:
12.00 €

buy now
 Το διπλό cd περιέχει ένα πραγματικά σημαντικό ηχητικό ντοκουμέντο, μιας συναυλίας κορυφαίας ποιότητας. Ένα διπλό cd γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη, ειδομένα μέσα από μια νέα ενορχηστρωτική ματιά και παιγμένα, θαρρείς, στο φυσικό τους χώρο, στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Ένα ηχητικό ντοκουμέντο από δύο εξαιρετικές συναυλίες που έγιναν σε παραγωγή του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου το καλοκαίρι του 2013.
 Ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, η Θεοδώρα Μπάκα και οι αδερφές Βουγιουκλή ως ερμηνευτές των έργων, ΩΔΑΙ του Ανδρέα Κάλβου, ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ του Οδυσσέα Ελύτη, ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ του Μάνου Ελευθερίου και του Μιχάλη Μπουρμπούλη, ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ των Γιώργου Σεφέρη, Νίκου Γκάτσου και Μάνου Ελευθερίου και ΛΑΪΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ του Μιχάλη Μπουρμπούλη, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και προσδίδουν μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα ματιά σε σημαντικά τραγούδια της ελληνικής μουσικής, αναδεικνύοντας το λόγο μεγάλων ποιητών και κορυφαίων στιχουργών.  
 Οι μουσικοί, Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, ο Ηρακλής Ζάκας στο μπουζούκι και στο μαντολίνο και ο Αλέξανδρος Μποτίνης στο τσέλο αποδεικνύουν ότι ανήκουν στη γενιά προικισμένων και ταλαντούχων μουσικών.
 Ο ήχος των παραστάσεων της Μικρής Επιδαύρου ανήκει στον Γιάννη Παπαδόπουλο και η τεχνική επεξεργασία του ηχητικού υλικού στον Δημήτρη Ντούλια.
Μάθετε περισσότερα για τον καλλιτέχνη